Bestuursbureau Noorderlink = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 18/06/2019
Hele dag

Locatie
Bestuursbureau Noorderlink


Beschrijving van de organisatie

De diensten van het Bestuursbureau Noorderlink zijn gericht op de uitwisseling van kennis, expertise en best-practices tussen de aangesloten organisaties. Noorderlink wil de mobiliteit van het personeel van de aangesloten organisaties vergroten. Daarnaast zet Noorderlink zich in om goed opgeleid personeel voor het noorden te behouden en/of naar het noorden te halen. Dit doen wij door het profileren van Groningen, Friesland en Drenthe als een aantrekkelijke werk- en woonomgeving.

Wat biedt de organisatie?

Heb je altijd al een dag willen meekijken, kennis en ervaring willen opdoen en nieuwe contacten willen leggen bij het grootste HR samenwerkingsverband van Noord-Nederland? Dan heb je nu de ultieme kans. Wie we zijn en wat we doen, kun je hier zien.
https://www.youtube.com/watch?v=BsoQST9GP8M

Wij ontmoeten je graag op dinsdag 18 juni! Op die dag volg je voor een deel een plenair programma, waarin we vertellen over Noorderlink en de wijze waarop het bestuursbureau werkt. De tweede helft van de dag zal naar aanleiding van jullie vragen zoveel mogelijk op maat worden ingericht. Laat ons dus van tevoren weten wat jullie graag willen horen, zien en ervaren op deze dag.

Meer informatie over de organisatie

https://noorderlink.nl/over-noorderlink

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.