Brandweer, GGD en Crisisbeheersing bij Veiligheidsregio Fryslân = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 18/06/2019
Hele dag

Locatie
Brandweer, GGD en Crisisbeheersing bij Veiligheidsregio Fryslân


Beschrijving van de organisatie

Wist je dat de GGD, brandweer, crisisbeheersing en bedrijfsvoering samen de Veiligheidsregio Fryslân vormen? Hiermee dragen wij zorg voor de veiligheid en gezondheid in Fryslân.

Brandweer Fryslân richt zich op het voorkomen en beperken van brand, brandbestrijding, waterongevallen, incidentbestrijding gevaarlijke stoffen en wordt bovendien ingezet bij technische hulpverlening. Heb je vaccinaties nodig voor het reizen? Dan ben je bij GGD Fryslân aan het juiste adres. Ook staat de GGD voor de jeugdgezondheidszorg, infectieziektebestrijding en forensische geneeskunde, etc.

Crisisbeheersing is de spin in het web bij crisissituaties en (grote) evenementen. Hierbij kun je denken aan de overboord geslagen containers, de 11stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden en de reuzen in Leeuwarden.

Wat biedt de organisatie?

Altijd al eens meer van de brandweer willen weten? Benieuwd waar de GGD zich mee bezig houdt? Maak kennis met Veiligheidsregio Fryslân en kom op 18 juni in Leeuwarden langs. Onze betrokken professionals zijn trots en vertellen graag over hun werk. Na deze dag weet je meer over de vele facetten van Veiligheidsregio Fryslân. We zien uit naar je komst!

Meer informatie over de organisatie

www.veiligheidsregiofryslan.nl
www.ggdfryslan.nl
www.brandweerfryslan.nl

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.