bv SPORT

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2022
Hele dag

Locatie
bv SPORT


Wanneer?

Woensdag 1 juni van ongeveer 09:00 tot 15:00 uur.

Programma

bv SPORT bruist! We nemen je op woensdag 1 juni graag mee in ons bedrijf en laten je zien hoe wij samen zorgen dat iedereen in de gemeente Leeuwarden #blijvansport wordt!

Tijdens het programma vertellen we je over de uiteenlopende activiteiten en projecten van bv SPORT en ga je op onze bedrijfsfiets op pad langs enkele van onze accommodaties om hier een kijkje te nemen. Onze collega’s zullen je voor én achter de schermen rondleiden en een interessant inkijkje in hun werkdag geven.

Heb je een specifiek doel met je bezoek aan bv SPORT? Laat het ons vooraf weten, dan passen we dit -waar mogelijk- in het programma in.

Over bv SPORT

bv SPORT beheert en exploiteert de sportaccommodaties in de gemeente Leeuwarden. Daarnaast geven wij uitvoering aan het sportstimuleringsbeleid van de gemeente met ons team buurtsport- en buurtgezondheidscoaches. De ruim 150 medewerkers van bv SPORT doen er alles aan om alle sportfaciliteiten in optimale conditie te houden, maar daarnaast zijn we ook actief bezig om sport en bewegen voor iedereen toegankelijk te maken. En zeg nu zelf: sporten, daar wordt toch iedereen blij van?

www.bvsport.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

a.algra@bvsport.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk