Caparis N.V.

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2022
Hele dag

Locatie
Caparis NV


Wanneer?

Dinsdag 31 mei 2022.

Programma

Natuurlijk vertellen we je graag het verhaal van ons talentbedrijf. Maar daarnaast zorgen we ervoor dat je online in gesprek kunt met onze mensen die het vak uitoefenen waarin je geïnteresseerd bent. Het vak van teamleider, adviseur vitaliteit, HR-consulent, jobcoach bijvoorbeeld. Als we je weer fysiek mogen leiden laten we je graag met eigen ogen zien wat we in huis hebben. En ook dan is er natuurlijk een gesprek met een professional naar keuze mogelijk. Meer informatie over talentbedrijf Caparis vind je op www.caparis.nl.

Over Caparis N.V.

Caparis is hét talent- en werkbedrijf van Friesland. Wij werken voor organisaties die sociaal willen ondernemen en die gemotiveerde medewerkers zoeken. Wij coachen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende werkplek. Dat kan een werkplek zijn bij een van de ruim 100 bedrijven in de regio met wie we samenwerken of een werkplek bij Caparis zelf.

Caparis biedt mensen veel meer dan alleen een baan. Denk aan structuur, zekerheid, sociale contacten en de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen. We geven iedereen de kans meer te leren en door te groeien, maar alleen als ze dat kunnen en willen. Dat doen we door hen passend werk te bieden en goed te begeleiden.

Het is onze overtuiging dat ieder mens uniek is en talenten heeft. Talenten, die het verdienen om gekend en gezien te worden. En een plek verdienen waar ze tot hun recht komen. Een passende werkplek is er, voor iedereen.

www.caparis.nl.

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

Siska Stienstra | siska.stienstra@caparis.nl | 06 – 511 206 24.

 

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk