Dienst SoZaWe Noardwest Fyslân = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 18/06/2019
Hele dag

Locatie
Dienst SoZaWe Noardwest Fryslân


Beschrijving organisatie

De Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid Noardwest Fryslân (kortweg de Dienst) ondersteunt zeven gemeenten in Noordwest Friesland bij de uitvoering van verschillende sociale wetten. De Dienst werkt daarbij intensief samen met de gebiedsteams van deze zeven gemeenten.

Het leven loopt soms anders dan je zou willen. Je kunt te maken krijgen met ingrijpende problemen. Of je hebt vragen. Over kinderen. Opvoeding. Ziekte. Zorg. Werk. Geld. Ouder worden. Kom je er zelf of met je omgeving niet uit, dan zijn er hulpverleners en sociale voorzieningen. En wij van de Dienst; wij adviseren over die voorzieningen. En we organiseren ze ook. We leveren kennis en ondersteuning. Zodat inwoners zelfstandig(er) kunnen wonen, leven en werken. Zo zorgen we ervoor dat sociale ondersteuning werkt.

Wat biedt de organisatie?

De Dienst biedt jou een interessante en leerzame dag. Een kijkje in de keuken van de organisatie! Je kan bijvoorbeeld meelopen met onze adviseurs Wmo en Jeugdwet. Wat doen deze adviseurs? En hoe verhouden deze werkzaamheden zich tot de werkzaamheden van de gebiedsteammedewerkers binnen Noordwest Friesland? Ben je benieuwd hoe ons team Werk en Participatie probeert mensen weer binnen het arbeidsproces te krijgen? Of loop je liever met iemand mee uit het team Uitkeringsadministratie, team Inkomen, team HRM, team Financiën of team Communicatie? Dat kan! Meld je aan en we verwelkomen je graag bij onze Dienst.

Meer informatie over de organisatie

www.sozawe-nw-fryslan.nl

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.