Friese Rabobanken (18 juni 2019 ochtend)

Datum/Tijd
Date(s) - 18/06/2019
09:00 - 12:30

Locatie
Friese Rabobanken


Beschrijving van de organisatie

RABOBANK; “Growing a better world together”

De Rabobank is een bank voor en door klanten, een coöperatieve en maatschappelijk betrokken bank. Ons doel is klanten te helpen met het realiseren van hun ambities. Daarbij willen we een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Tijdens de week van de uitwisseling nemen wij jou mee in de storytelling van de (Friese) Rabobanken. Een bank waar de medewerkers zichtbaar zijn en waarde toevoegen aan de lokale markt. En een bank waar onze medewerkers de kans krijgen om zich te ontwikkelen, bij een werkgever die behoort tot de top 5 van beste werkgevers van Nederland.

Daar wil je toch meer van weten?

Daarom ben je op dinsdagochtend 18 juni óf op donderdagmiddag 20 juni van harte welkom op ons mooie kantoor in Leeuwarden. Als je bij je aanmelding aangeeft waar je specifieke interesse naar uit gaat, dan doen wij ons best om ervoor te zorgen dat dit in het programma verwerkt wordt. Er is ruimte voor maximaal 50 geïnteresseerden per sessie.

Oan’t Sjen!
Friese Rabobanken

Wat biedt de organisatie?

Wij nemen je graag mee in de storytelling van de (Friese)Rabobank. En als het kan willen we het ook graag persoonlijk voor je maken. Daarom de oproep: geef bij je aanmelding aan waar je interesse naar uit gaat dan doen wij ons best om ervoor zorgen dat dit in het programma verwerkt wordt.

Wanneer?

Er zijn op 2 verschillende dagen sessies. Kijk in de lijst welke dag je voorkeur heeft. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het zijn dat de twee sessies worden samengevoegd worden tot één sessie.

Meer informatie over de organisatie

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.