Friesland College

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2022
Hele dag

Locatie
Friesland College


Wanneer?

Dinsdag 31 mei 2022. Inloop 8.30 uur, start 8.45 uur.

Waar?

Jij krijgt als deelnemer een kijkje in de keuken van het Friesland College met een gezamenlijke start, lunch en afsluiting. We starten ’s ochtends met een actieve workshop waarin gelijk een beeld van mogelijkheden voor studenten, maar ook voor medewerkers wordt geschetst. Er wordt stilgestaan bij instroom van buitenaf en ook praktijk gestuurd leren ga je zelf ervaren. In de middag kan een persoonlijke keuze worden gemaakt voor een bijeenkomst of workshop, bijvoorbeeld bij CIV Water, de transfer naar het MBO of de kracht van School als Werkplaats. Verdere ins en outs worden gegeven na aanmelding en deelnemers worden dan ook uitgebreider gemaild.

Vooralsnog gaan we uit van een fysieke bijeenkomst.

Programma

Jij krijgt als deelnemer een kijkje in de keuken van het Friesland College en zo de mogelijkheden die het biedt voor studenten, maar ook voor medewerkers. We staan deze dag stil bij diverse onderwerpen die later in het programma bekend worden gemaakt. Vooralsnog gaan we uit van een fysieke bijeenkomst.

Over Friesland College

Onderwijs gericht op de toekomst. Dat is misschien wel het belangrijkste kenmerk van het Friesland College. We zijn innovatief waar het maar kan én waar het voordeel oplevert voor de student.

www.frieslandcollege.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

Coos Walthaus | c.walthaus@fcroc.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk