Gemeente De Fryske Marren = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 20/06/2019
09:00 - 13:00

Locatie
Gemeente De Fryske Marren


Beschrijving van de organisatie

Wij zijn de Fryske Marren. Een gemeente van mogelijkheden. Waar je volop de ruimte hebt. Om te ondernemen, te wonen en te werken. In een landschap dat barst van de diversiteit. Een gemeente met maar liefst 50 karakteristieke dorpen, waaronder Sloten, een parel van de Friese elfsteden. Maar ook honderden festivals en evenementen.

Hier houden we van doén. We zijn een ambitieuze organisatie met een plezierige sfeer van betrokkenheid en collegialiteit. We denken graag in mogelijkheden en kijken naar wat wél kan. We zetten ons samen in voor een leefbare en veilige samenleving. We hebben oog voor de mensen om ons heen. Omdat we écht vinden dat iedereen mee moet kunnen doen.

Zó maken we samen De Fryske Marren tot wat ze is: kleurrijk, levendig en noflik.

Wat biedt de organisatie?

Wij bieden je een leuke dag binnen een afdeling van jouw voorkeur. We zijn trots op onze gemeente en willen dat ook graag met je delen. We willen je gezamenlijk ontvangen, zodat je ook de andere deelnemers even ontmoet. Daarna ga je met iemand van de organisatie mee. We sluiten ook de dag weer gezamenlijk af. Je bent van harte welkom om bij onze organisatie een kijkje te nemen.

Meer informatie over de organisatie

www.defryskemarren.nl

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.