Gemeente Heerenveen (workshop Duurzaamheid)

Datum/Tijd
Date(s) - 03/06/2021
09:30 - 12:00

Locatie
Gemeente Heerenveen


Beschrijving organisatie

Welkom bij de gemeente Heerenveen!
Laten we je eerst iets vertellen over ons. De gemeente Heerenveen telt zestien officiële dorpen en heeft ruim 50.000 inwoners die voor het overgrote deel in de hoofdplaats Heerenveen wonen. Heerenveen is ’n Gouden Plak. Heerenveen staat bekend als sportgemeente, met SC Heerenveen, Sportstad en Thialf, waar bekende sporters vele medailles halen. Daarnaast is Heerenveen dynamisch en ondernemend. Denk aan de vestiging van de zuivelreuzen op het bedrijventerrein. En cultureel heeft de gemeente ook veel te bieden! Zoals bijvoorbeeld het Posthuistheater. Een authentiek en intiem theater met diverse voorstellingen.

Heerenveen is dus ’n gouden plak om te wonen, te werken en te leven. Als gemeente Heerenveen werken we hier als team hard voor, elke dag opnieuw. Wij tellen rond de 600 medewerkers verspreid over 10 verschillende afdelingen. Als organisatie vernieuwen en verbeteren we ons continu. En dat moet ook, want de samenleving verandert snel.

Wat biedt de organisatie?

Op donderdag 3 juni ontvangen wij graag in totaal 30 deelnemers voor de Week van de Uitwisseling!

We beginnen de dag met een algemene bijeenkomst. De start van deze bijeenkomst is 9:30 uur tot 10:00 uur. Hierna krijg je de mogelijkheid om naar één van de drie verschillende workshops te gaan waar jij je voor hebt ingeschreven.

Voor deze workshop zijn 10 plaatsen beschikbaar.

10:00-11:00 Duurzaamheid

Kijk hoe gewerkt wordt aan duurzaamheid binnen de gemeente Heerenveen

Duurzaamheid is een belangrijk thema. We laten jullie graag zien met welke thema’s wij bezig zijn en delen onze ervaringen.

We zien je graag op 3 juni!
Een gouden groet vanuit Heerenveen!

Meer informatie over de organisatie

www.heerenveen.nl

 

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk