Gemeente Heerenveen = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 20/06/2019
Hele dag

Locatie
Gemeente Heerenveen


Beschrijving organisatie

De gemeente Heerenveen heeft 21 officiële dorpen en ruim 50.000 inwoners die voor het overgrote deel in de hoofdplaats Heerenveen wonen. Heerenveen is ’n Gouden Plak: een sportgemeente, met sc Heerenveen, Sportstad en Thialf, waar bekende sporters vele medailles halen. Daarnaast is Heerenveen dynamisch en ondernemend. Denk aan de vestiging van de zuivelreuzen op het bedrijventerrein. Er werken bij de gemeente Heerenveen rond de 550 medewerkers, zowel vaste als tijdelijke krachten verdeeld over 12 afdelingen.

Wat biedt de organisatie?

De gemeente Heerenveen biedt in het ochtendgedeelte een centraal programma aan. We starten met een kennismakingsronde onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij. Daarna volgt een interactief programma waarin je wordt meegenomen in de diverse projecten en/of onderwerpen die spelen bij de gemeente Heerenveen. Wij zijn als gemeente ambitieus, creatief en volop in beweging! We nemen je graag mee in onze ontwikkelingen!

Na de lunch word je gekoppeld aan een medewerker van een vak afdeling waarvoor je je hebt aangemeld. Zodat je in de gelegenheid wordt gesteld om jouw specifieke vakinhoudelijke vragen te stellen.

Wij nodigen jullie van harte uit om je aan te melden om een kijkje bij ons te nemen!

Meer informatie over de organisatie

www.heerenveen.nl

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.