Gemeente Leeuwarden (31 mei)

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2022
Hele dag

Locatie
Gemeente Leeuwarden


Wanneer?

Dinsdag 31 mei en donderdag 2 juni.

Programma

Een uniek kijkje achter de schermen van de gemeente Leeuwarden! We gaan elkaar inspireren, kennis delen en je helpen om je eigen netwerk te verbreden. Afhankelijk van jouw aanmelding en de omstandigheden met betrekking tot het Coronavirus, zullen wij een afwisselend en interessant programma opstellen. We hebben een algemeen programma en kijken hoe we kennis kunnen delen op specifieke expertise gebieden. We kijken uit naar wat jij graag zou willen weten! We hebben hetzelfde programma op dinsdag en donderdag.

Over gemeente Leeuwarden

Werken bij de gemeente Leeuwarden, betekent werken aan een duurzaam, innovatief en veilig Leeuwarden. Dit doen we samen met inwoners, bedrijven en instellingen. Jij, Wij, Leeuwarden: samen problemen oplossen, samen werken aan de toekomst, samen Grutsk! We innoveren dienstverlening, bouwen aan nieuwe woonwijken, zorgen voor een veilige leefomgeving, werken aan zorg dat beheersbaar en voor iedereen toegankelijk is en spelen in op politieke ontwikkelingen. Werken bij de gemeente Leeuwarden betekent samen werken aan de toekomst met ruim 1500 collega’s aan stevige uitdagingen om waarde toe te voegen aan de maatschappij en een duurzame leefomgeving. Genoeg ambities! Wat zijn jouw ambities?

Robuust, lenig en in verbinding

Wij vinden het belangrijk om samen te blijven kijken hoe onze organisatie zich ontwikkelt. Hoe doen wij ons werk en wat vindt de samenleving daarvan? Doen wij de goede dingen en doen wij de dingen goed? Hoe realiseren we de ambities uit het collegeprogramma ‘De kracht van samen’? Het zijn vragen die wij ons continu moeten stellen, als wij ‘bij de tijd’ willen blijven. Wij leven en werken immers in een dynamische en veranderende wereld.

Als organisatie hebben we een duidelijke richting voor onze verdere ontwikkeling die uitgaat van een drietal kernwaarden: robuust, lenig én in verbinding. Wat zijn jouw kernwaarden?

Een gezonde manier van werken

Een gezonde manier van werken is erg belangrijk voor de gemeente Leeuwarden. We investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Maar ook bijvoorbeeld korting op jouw fitness abonnement. Een goede werksfeer vinden we belangrijk. Je ideeën en initiatieven worden op prijs gesteld en je krijgt ruimte en vertrouwen om deze vorm te geven. Ook is er ruim trainingsaanbod waar je gebruik van kan maken. Wat heb jij nodig?

www.leeuwarden.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

Sandra Gouw, sandra.gouw@leeuwarden.nl.

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk