Gemeente Noardeast-Fryslân

Datum/Tijd
Date(s) - 30/05/2022 - 03/06/2022
Hele dag

Locatie
Gemeente Noardeast-Fryslân


Wanneer?

Nog niet duidelijk.

Programma

Een uniek kijkje achter de schermen van de gemeente Noardeast-Fryslân. We gaan elkaar inspireren, kennis delen en je helpen om je eigen netwerk te verbreden. Afhankelijk van jouw aanmelding en de omstandigheden met betrekking tot het Coronavirus, zullen wij een afwisselend en interessant programma opstellen. Je kunt hierbij denken aan een digitaal bezoek, online streaming of webinar. Mocht een fysiek bezoek mogelijk zijn, dan behoren speeddates, een rondleiding, workshops en een kijkje op de afdeling naar keuze tot de mogelijkheden.

Over gemeente Noardeast-Fryslân

Gastvrijheid, zorg voor elkaar, openheid en trots. Het liefst doen wij de dingen samen en persoonlijk. Wij zijn niet van veel woorden maar wel van het doen. Echte vakmensen en doorzetters. Wij zijn trots op onze Fryske taal en cultuur.

We werken in het belang van de Mienskip. Samen met inwoners, ondernemers en partners zoeken we kansen en mogelijkheden om een leefbaar en aantrekkelijk Noardeast-Fryslân te behouden en te stimuleren. We hebben respect voor de natuurlijke waarden van het landschap en de natuur. Van klei tot zandgrond en van wadden tot wâlden.

Als overheidsorganisatie leggen wij de lat hoog als het gaat om betrouwbaarheid, integriteit en professionaliteit. Om adequaat in te kunnen spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, zijn wij als organisatie wendbaar en flexibel. En we werken op verschillende locaties. Onze ambtenaren zetten zich ook in voor onze buurgemeente Dantumadiel. De gemeente Noardeast-Fryslân heeft ruim 45.500 karakteristieke inwoners en een veelzijdige karakteristieke omgeving. Wij verwelkomen je graag in Noardeast-Fryslân!

https://www.noardeast-fryslan.nl/

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

a.sienema@noardeast-fryslan.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk