Gemeente Waadhoeke

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2022
Hele dag

Locatie
Gemeente Waadhoeke


Wanneer?

Woensdag 1 juni 2022.

Programma

We bieden een gevarieerd programma, er zijn contactmomenten met medewerkers van Waadhoeke en de andere deelnemers. We geven je een kijkje hoe we in Waadhoeke werken. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk jouw eigen vraag of interesse in vakgebied te beantwoorden. Een onderdeel is speed-dates met collega’s uit diverse vakgebieden.

Als op locatie niet lukt, dan zorgen we voor een online programma.

Over gemeente Waadhoeke

Wij zijn Waadhoeke. Gemeente Waadhoeke telt bijna 47.000 inwoners, veertig dorpen en buurtschappen en één stad. Waadhoeke staat dichtbij de mensen. Met korte lijnen naar het bestuur en de dienstverlening dichtbij. Dit betekent dat we erop uit gaan, in contact met onze omgeving en inwoners.

Bij Waadhoeke zijn medewerkers talentvolle professionals. Samen onderzoeken we, gaan we in gesprek, zoeken oplossingen en werken we buiten de gebaande paden. We maken gebruik van elkaars competenties. Wij hebben hart voor ons werk, zijn integer en betrouwbaar. We werken resultaatgericht en doen dat vooral door samen te werken. Wij krijgen verantwoordelijkheid en wij staan voor elkaar en voor de organisatie.

Waadhoeke is een jonge, aantrekkelijke en innovatieve gemeente, geen dag is hetzelfde. Er is ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Met een goede combi voor werk en privé. We hanteren flexibele werktijden en werkplekken.

De organisatie kent negen afdelingen, een stafafdeling en een tweehoofdige directie.

www.waadhoeke.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

n.prins@waadhoeke.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk