Gemeente Waadhoeke = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 19/06/2019
Hele dag

Locatie
Gemeente Waadhoeke


Beschrijving organisatie

Welkom in ons land. Ons land van vergezichten. Van kerktorens aan de horizon. Van lange dijken en korte praatjes. Van trotse mensen vol frisse ideeën. Een tikkeltje eigenwijs maar recht door zee. Met ons hoofd in de wolken maar de poten in de klei. Waar we water tegenhouden en ideeën laten stromen.

Wij zijn Waadhoeke.

Vanaf 1 januari 2018 opende de gemeente Waadhoeke voor het eerst haar deuren. Deze gemeente is ontstaan uit voormalige gemeenten het Bildt, Menaldumadeel (Menameradiel), Franekeradeel en vier dorpen van het voormalige gemeente Littenseradeel (Littenseradiel). Door de fusie werden vier kleine gemeenten een grote gemeente. Waadhoeke telt bijna 47.000 inwoners, 40 dorpen en buurtschappen en één stad. De gemeente heeft een vitaal en aantrekkelijk platteland. Met Ster van de Elfsteden Franeker als gezellig, historisch en sportief centrum.

Waadhoeke staat dicht bij de mensen. Met korte lijnen naar het bestuur en de dienstverlening dichtbij. Met aandacht voor de lokale taal en cultuur. Een gemeente die samen met haar inwoners vorm geeft aan krachtige kernen, vitale dorpen en een leefbaar platteland. Waadhoeke staat voor uitstekende dienstverlening. Persoonlijker, dichtbij en vooral online.

Wat biedt de organisatie?

Wij willen dat de deelnemer zijn kennis kan vergroten over zijn/haar vakgebied, of laten kennismaken met een nieuw vakgebied.

Meer informatie over de organisatie

www.waadhoeke.nl

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.