NHL Stenden – Academie Communicatie en Media, opleiding Creative Business in september

Datum/Tijd
Date(s) - 28/09/2021 - 30/09/2021
00:00

Locatie
NHL Stenden Hogeschool


Beschrijving organisatie

Hogeschool met een aanbod voor onderwijs en onderzoek. Er zijn 85 voltijds HBO-opleidingen en 63 opleidingen in deeltijd of duaal. Ook is er een aanbod van Masteropleidingen. Aan de hogeschool studeren 24.000 studenten en er zijn 2000 medewerkers werkzaam.

Wat biedt de organisatie?

Een kijkje in de keuken bij de Academie Communicatie en Media, opleiding Creative Business. Er zijn vijf plekken beschikbaar voor uitwisseling gericht op DBE. Bij het nieuwe onderwijsconcept van Designbased Education wordt er door studenten gewerkt aan actuele projectopdrachten van bedrijven, overheid en non profit-organisaties (onderzoek, product en/ of advies). Wij nodigen speciaal medewerkers uit van andere organisaties, die gerichte interesse hebben om kennis te maken met dit onderwijsconcept en hoe we hierin samenwerken met organisaties uit de regio.

NB: De volgende dagen (hopelijk fysiek op locatie!) staan gereserveerd voor uitwisseling: dinsdag 28 september en 30 september. Bij aanvang nieuwe studiejaar wordt de datum definitief vastgelegd.

Meer informatie over de organisatie

www.nhlstenden.com

www.nhlstenden.com/studeren-bij-nhl-stenden/over-ons-onderwijssysteem

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk