RDW Groningen = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 20/06/2019
Hele dag

Locatie
RDW Groningen


Beschrijving van de organisatie

De RDW is als dienstverlenende organisatie actief op het gebied van de mobiliteit. We voeren vier belangrijke taken voor de overheid uit:
  • Toelating;
  • Toezicht en controle;
  • Registratie en Informatieverstrekking;
  • Documentafgifte.
Bij de RDW werk je aan de mobiliteitsoplossingen van morgen die door miljoenen mensen nationaal en internationaal worden gebruikt. De RDW draagt op een innovatieve manier bij aan het verbeteren van veiligheid, rechtszekerheid en duurzaamheid van het wegverkeer en aanverwante terreinen zoals parkeren, tol en identificatie. Met veiligheid bedoelen we verkeersveiligheid, maar ook het veilig omgaan met bijvoorbeeld voertuig- of rijbewijsgegevens. Daarnaast dragen we bij aan een gezond milieu door het stellen van milieueisen en het controleren of voertuigen daar aan voldoen. Daarbij stimuleren we het gebruik van alternatieve brandstoffen en het efficiënt inzetten van voertuigen. Dit alles doen wij vanuit onze kernwaarden: betrouwbaar, dienstbaar en wendbaar. Wil jij meer lezen over de RDW, kijk op www.rdw.nl  of bij www.werkenbijderdw.nl.

Wat biedt de organisatie?

We hebben op de locatie Groningen en Veendam een programma, kijk wat het beste bij je aansluit en schrijf je in voor 1 van de locaties. Ben je geïnteresseerd in locatie Veendam klik dan op RDW Veendam in de lijst van events.

Programma Groningen (ICT) 20 juni 2019

Om 9 uur zetten wij onze deuren voor je open. Terwijl je geniet van een lekker kopje koffie of thee zullen we je meenemen in de geweldige wereld van de ICT bij de RDW, waar je vooraf al iets over kunt bekijken op https://www.youtube.com/watch?v=SBVONpa43F4

We gaan je uitleggen wie we zijn, wat we doen en wat onze toekomstplannen zijn. Nadat je een goed beeld hebt gekregen van RDW–ICT nemen we je mee op een rondleiding door ons pand. Zo krijg je een indruk van de werkzaamheden die we op onze locatie in Groningen uitvoeren.

Na deze rondleiding kun je genieten van een lekkere voedzame lunch waarna we het programma voortzetten. In de middag bieden we jou de keuze: van welke vakgroep of welk devopsteam zou je meer willen weten? Wil je je bij ons verdiepen in de beheren, programmeren, testen of advies? Ben je geïnteresseerd in infrastructuur of programmatuur? Wat je ook kiest, we beloven je een inspirerende en interessante middag waarin jij nóg meer te weten komt over het onderwerp dat jouw interesse heeft gewekt.

Om 3 uur sluiten we de dag af en kun je terugblikken op een dag achter de schermen bij de RDW-ICT.
Je zult waarschijnlijk ineens heel anders naar jouw rijbewijs, de overheidsberichtenbox of je kentekencard kijken!

Meer informatie over de organisatie

https://www.rdw.nl/

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.