Rechtbank Noord Nederland (VOL!)

Datum/Tijd
Date(s) - 03/06/2022
Hele dag

Locatie
Rechtbank Noord Nederland


Wanneer?

Vrijdag 3 juni 2022.

Programma

Op vrijdag 3 juni 2022 opent de rechtbank Noord-Nederland voor jou de deuren tijdens de Week van de uitwisseling. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in onze organisatie. Ben je benieuwd wat het werk binnen de rechtbank inhoudt, wat het werk leuk maakt en hoe iedereen binnen onze organisatie een bijdrage levert aan een rechtvaardige samenleving? Meld je dan aan voor de uitwisseling. Wacht niet te lang, want vol = vol. We maken er samen met jou een leuk programma van.

Wil je deze kans niet missen? Meld je dan snel aan. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze collega’s Martien Roemeling en Dominique Lammers.

Over Rechtbank Noord Nederland

De rechtbank Noord-Nederland staat voor goede, tijdige en begrijpelijke rechtspraak. Als rechtbank willen we middenin de samenleving staan. Dit doen we samen en met elkaar #SamenRNN. Bij de rechtbank Noord-Nederland werken ruim 750 professionals verdeeld over drie volwaardige locaties; Assen, Groningen en Leeuwarden. Voor de provincies Drenthe, Groningen en Friesland behandelen wij rechtszaken die nog niet eerder bij de rechtbank zijn geweest. De rechtbank is de eerste instantie die een juridisch oordeel over een zaak vormt.

Bij ons werken bestuurders, rechters, juridisch medewerkers, administratief medewerkers en adviseurs in verschillende rechtsgebieden zoals Bestuursrecht, Familie & Jeugd, Insolventies, Handel & Kanton en Strafrecht. Daarnaast adviseert en ondersteunt onze bedrijfsvoering het gerechtsbestuur en het primaire proces op het gebied van managementondersteuning, beveiliging, communicatie, financiële-, facilitaire- en personele zaken.

https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Noord-Nederland

 

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.