Rijksuniversiteit Groningen + gesprek met universitair docent rechtsgeleerdheid Rosalie Koolhoven

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2021
09:00 - 12:00

Locatie
Rijksuniversiteit Groningen


Beschrijving organisatie

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit met een rijke academische traditie. Sinds haar oprichting in 1614 heeft de universiteit grote academici voortgebracht zoals de eerste vrouwelijke student, de eerste Nederlandse ruimtevaarder en verschillende Nobelprijswinnaars.

Onze wortels liggen in het noorden van Nederland en we koesteren de speciale band met de regio. We verbinden onderwijs en onderzoek met duurzame en economische processen in de maatschappij. Dit komt samen in onze drie speerpunten: Energy, Healthy Ageing en Sustainable Society. De RUG stelt haar ruim 36.000 studenten en 6.100 medewerkers in staat om het beste uit zichzelf te halen door talent, ambitie en prestatie te stimuleren.

https://www.youtube.com/watch?v=fd-QwxEXewk&feature=youtu.be

Wat biedt de organisatie?

Ons online programma loopt van 9.00 uur tot 12.00 uur. We starten gezamenlijk, waarna er aan het einde van de ochtend een uur in een groepje van 6 deelnemers een gesprek kan worden gevoerd met Rosalie Koolhoven. Rosalie is universitair docent rechtsgeleerdheid met expertise in Sharing economy, Circular economy en IT & private law. 

Meer informatie over de organisatie

www.rug.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk