Rijkswaterstaat Noord-Nederland (inschrijven niet niet meer mogelijk)

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2022
09:00 - 15:30

Locatie
Rijkswaterstaat Noord-Nederland


Wanneer?

Woensdag 1 juni van 9.00 uur tot circa 15.30 uur.

Programma

Afhankelijk van de mogelijkheden die er in juni zijn gelet op COVID-19, nodigen we je uit voor een fysiek dagje meelopen op een afdeling met één van onze medewerkers of een online kijkje bij Rijkswaterstaat Noord-Nederland. We vertellen je graag meer over onze prachtige organisatie en laten we zien met welke projecten we bezig zijn. De definitieve invulling van het programma wordt later bekend.

Over Rijkswaterstaat Noord-Nederland

Noord-Nederland (NN) ontwikkelt als een van de zeven regionale organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat de visie, meerjarenplanning en monitoring van de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe. In totaal werken er ongeveer 245 mensen binnen NN, verspreid over drie directies: Netwerkontwikkeling, Netwerkmanagement en Bedrijfsvoering.

Wij beheren onder andere het mooiste natuurgebied van Nederland: de Waddenzee. Naast het beheer van dit Werelderfgoed werken we ook aan het Eems-Dollard gebied en onderhouden we:

  • 472 km weglengte;
  • 730 kunstwerken;
  • 1072 km beheerde vaarwegen;
  • 2949 km2 water.

Rijkswaterstaat NN beheert een groot gebied met een aantal bijzondere kenmerken. Zo is het Waddengebied als werelderfgoed, er onderdeel van. Ook de samenwerking met Duitsland en de economische en ecologische ontwikkelingen in het gebied rond de Eems en de Dollard zijn kenmerkend. Noord-Nederland richt zich op de provincies Groningen, Friesland en Drenthe met de bijbehorende bestuurlijke partners. Wij willen een compacte en effectieve organisatie zijn. We denken niet vanuit functies en structuren, maar vanuit de toegevoegde waarde die je als individuele medewerker, team of directie kunt leveren.

www.rijkswaterstaat.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

sietske.stierhout@rws.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk