SSC-I (Veenhuizen) = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2021 - 04/06/2021
00:00

Locatie
SSC DJI


Beschrijving organisatie

SSC-I is dé ICT-dienstverlener van de Dienst Justitiële Inrichtingen van het ministerie van Justitie en Veiligheid en is gevestigd in Gouda, Zeist en Veenhuizen. SSC-I ontwikkelt, bouwt en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers.
Wij ontzorgen, van begin tot eind. Zo verzorgen wij de ICT voor alle gevangenissen, TBS-instellingen en jeugdinrichtingen. Dit begint bij binnenkomst van een gedetineerde en eindigt pas na het vertrek. Van vingerafdrukscans tot vervoersregistratie en veilig mobiel bereik in de cel. We zijn betrokken bij een pilot om de zelfredzaamheid van gedetineerden te vergroten voor een goede terugkeer in de maatschappij. Kortom: een breed scala aan ICT diensten in een maatschappelijke relevante context.

Wat biedt de organisatie?

In Veenhuizen beheren wij de Digitale Werkplek voor DJI en de Raad voor de Kinderbescherming. Daarnaast beheren wij de (Rijksbrede) printomgeving en diverse landelijke applicaties. Als je bij ons in de keuken komt kijken, krijg je inzage in de werkzaamheden die we doen en de leuke, informele sfeer waarin wij met ongeveer 60 collega’s ons werk doen. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen, dus wellicht kunnen we jou een mooie loopbaan bieden in onze organisatie.

Meer informatie over de organisatie

https://ssc-i.nl/

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.