Stichting GGZ Friesland = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 17/06/2019 - 21/06/2019
Hele dag

Locatie
Stichting GGZ Friesland


Beschrijving organisatie

Beschrijving organisatie Wij zijn er voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. GGZ Friesland biedt professionele hulp aan mensen met ernstige psychiatrische problemen. Jaarlijks maken zo’n 22.000 mensen gebruik van onze diensten. Met ongeveer 2000 medewerkers bieden we zorg op twaalf verschillende locaties, verspreid over de provincie Friesland. We behandelen een breed scala aan stoornissen binnen GGZ Friesland. Onze focus binnen deze behandelingen ligt bij het herstel van de patiënten. Zij maken hiervoor eigen keuzes en krijgen ondersteuning van onze medewerkers om deze te realiseren. Wij luisteren, ondersteunen en helpen patiënten om hun identiteit te herwinnen. We werken continu samen met familie, naasten en vrienden in dit proces, want herstellen doe je samen. Daarnaast werkt GGZ Friesland veel samen met andere (zorg)organisaties. Denk hierbij aan:

  • VNN
  • Accare
  • Reik
  • Bureau Jeugdzorg Friesland
  • Jeugdhulp Friesland
  • Synaeda.

Voor elke doelgroep heeft GGZ Friesland een eigen merknaam. Voor kinderen is er ‘Kinnik’, voor ouderen is er ‘Van Andel Ouderenpsychiaterie’ en ‘MindUp’ verzorgt de rehabilitatie en woonbegeleiding van diverse groepen cliënten/patiënten.

Wat biedt de organisatie?

Bij GGZ Friesland kunnen de deelnemers een kijkje nemen in de dynamische praktijk van de geestelijke gezondheidszorg. Meelopen bij een van de onderdelen van GGZ Friesland (Kinnik, MindUp, Van Andel, GGZ Spoed) is ook allemaal mogelijk.

Meer informatie over de organisatie

www.ggzfriesland.nl

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.