Tresoar (VOL!)

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2022
09:30 - 15:30

Locatie
Tresoar


Wanneer?

Donderdag 2 juni van 9.30 tot 15.30 uur.

Programma

Bij Tresoar kun je ideeën en ervaring opdoen over hoe wij werken en deze meenemen naar jouw organisatie. We bieden een interactief dagprogramma en laten je graag ervaren wat er allemaal gebeurt in het gebouw van Tresoar en Obe. Na aanmelding ontvang je meer gedetailleerde informatie over het programma.

Over Tresoar

Bij Tresoar, de erfgoedinstelling van Fryslân, brengen we het verhaal van onze provincie tot leven voor iedereen. Dat doen we samen met de ‘mienskip’, want met elkaar zien en weten we meer van en over Fryslân. Het is onze expertise om verleden, heden en toekomst aan elkaar te verbinden. Dit doen we door met onze schat aan kennis en informatie een grote diversiteit aan initiatieven te ondersteunen om het Ferhaal fan Fryslân te vertellen, te onderzoeken of te ontdekken. Daarnaast merk je bij een bezoek aan ons gebouw dat het een laagdrempelige, meertalige en levendige ontmoetingsplek is waar activiteiten
plaatsvinden voor jong en oud, van concerten tot kindercolleges. Voor studenten en wetenschappers is het de ideale ruimte voor onderzoek en studie. Ons cultuurpaviljoen Obe biedt podium aan publieksevenementen.

www.tresoar.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

tiety.koonstra@tresoar.nl

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.