De Dienst Noardwest Fryslân

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2022
Hele dag

Locatie
De Dienst Noardwest Fryslân


Wanneer?

Nog niet duidelijk.

Programma

De Dienst biedt jou een interessante en leerzame dag. Een kijkje in de keuken van de organisatie! Je kan bijvoorbeeld meelopen met onze adviseurs Wmo en Jeugdwet (max. 10 aanmeldingen). Wat doen deze adviseurs? En hoe verhouden deze werkzaamheden zich tot de werkzaamheden van de gebiedsteammedewerkers binnen Noordwest Friesland? Ben je benieuwd hoe ons team Werk en Participatie probeert mensen weer binnen het arbeidsproces te krijgen? Of loop je liever mee met iemand van de uitkeringsadministratie, team Inkomen, team HRM, team Financiën of team Communicatie? Dat kan!

Meld je aan en we verwelkomen je graag bij onze Dienst.
(Indien de maatregelen t.a.v. Covid een fysieke bijeenkomt niet toelaten, zullen we een alternatief programma aanbieden).

Over De Dienst Noardwest Fryslân

Het leven loopt soms anders dan je zou willen
Je kunt te maken krijgen met ingrijpende problemen. Of je hebt vragen. Over kinderen. Opvoeding. Ziekte. Zorg. Werk. Geld. Ouder worden. Kom je er zelf of met je omgeving niet uit, dan zijn er hulpverleners en sociale voorzieningen. En wij van De Dienst; wij adviseren over die voorzieningen. En we organiseren ze ook. We leveren kennis en ondersteuning. Zodat inwoners zelfstandig(er) kunnen wonen, leven en werken. Zo zorgen we ervoor dat sociale ondersteuning wérkt.

Onze naam zegt alles over ons. We zijn dienstverleners, op het gebied van sociale vraagstukken en voorzieningen. We denken en handelen in dienst van onze klanten: de gebiedsteams, gemeentebesturen en -raden, cliënten, sociale netwerkpartners en inwoners van Noordwest Friesland. We informeren, adviseren, beoordelen en organiseren.

Die taken nemen we heel serieus, omdat het gaat over kinderen, ouders, familie of vrienden die antwoorden zoeken. Of concrete hulp. Omdat ze er zelf of met hun omgeving niet uitkomen. Aan díe inwoners zijn we dienstbaar. We zijn integer en transparant in alles wat we doen – zoals dat hoort bij een publieke instelling. Daarom kunnen mensen en organisaties op ons vertrouwen. We gaan voor de beste resultaten. Waardoor inwoners zelfstandig(er) kunnen wonen, leven en werken. Zo zorgen we ervoor dat sociale ondersteuning wérkt.

www.sozawe-nw-fryslan.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

s.glastra@sozawe-nw-fryslan.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk